Make your own free website on Tripod.com

deo sajta posvecen aktuelnim zbivanjima i pricama

 

 

 

HOME PAGE
AKTUELNOSTI
SLIKA U SLICI
 
 
KONTAKT

STA SE STVARNO DESAVALO U DEMOKRATSKOJ STRANCI?

 

3. Vuksanovic kao marioneta

 

   Neko je morao da stoji iza Vuksanovica u njegovoj kandidaturi za predsednika stranke. Neko koje bio dovoljno mocan da lobira veci deo stranke u korist Vuksanovica, koji je do tog trenutka bio poznat kao "dobar decko" sa konferencija DSa.

   Taj neko je bio Dragan Kopcalic, sef beogradskog odbora DSa. Kopcalic je jedna od najuticajnijih figura u okviru stranke. Medjutim, njegovo ime je malo ko znao van DSa, te je njegova kandidatura otpala. Trebalo je poturiti nekog kog ce mozda i obicno clanstvo da podrzi. Taj neko je pronadjen u Vuksanovicu.

   Dragan Kopcalic inace ima tek 33 godine, i iako poprilicno mlad, u DSu vazi za "krupnu ribu". Veoma je finansijski dobro situiran. Iz samog DSa su procurele informacije da bogastvo siri trgujuci sa GENEX aprtmanima na Kopaoniku.

   Medjutim, u celom tom poslu oko Vuksanoviceve kandidature je nedostajalo nesto. To nesto su bile pare, tj. tacnije mnogo para.

   Tu se prica jos vise zaplice, jer se ispostavlja da iza Kopcalica stoji neko stvarno velik. U pitanju je bio bracni par Draskovic.

 

NASTAVAK: Familija Boskovic kao glavni sponzor