Make your own free website on Tripod.com

deo sajta posvecen aktuelnim zbivanjima i pricama

 

 

 

HOME PAGE
AKTUELNOSTI
SLIKA U SLICI
 
 
KONTAKT

OPOZICIJA KOD NAS: TRENUTNA SITUACIJA

 

4. Sta je sa ostatkom opozicije?

 

   Zoran Djindjic izgleda da nema nekakvih posebnih interesovanja za ove sastanke. Mozda i sa razlogom jer je pokusavao da spase svoje predsednicko mesto u stranci. Vladan Batic koji ide na sastanke ispred SZPa, ipak nije politicar kalibra jednog Djindjica.

   Nebojsa Covic je postao "najostriji jezik" opozicije. Prosto je neverovatno sa kojim zarom ovaj covek kritikuje sadasnju vlast, ciji je clan bio do pre samo dve godine.

   Dragoljub Micunovic je covek koji se ne pomera sa svog mesta. Politiku koju je gurao kao predsednik DSa, nastavio je i u Demokratskom centru. Nije uticajan, i ne vazi za veceg igraca.

   Vojislav Kostunica je poslednji salonski politicar na nasoj sceni. Kao takav ni on nema nekakvu znacajnu tezinu, ali je rado slusan na sastancima, jer sve sto on kaze svi vec znaju, tako da mogu da obnove svoje znanje.

   Dusan Mihajlovic, kao bivsi pripadnik DBa, ne vodi nekakve posebne rasprave na sastancima, ali je zato veoma recit na konferencijama za stampu, gde na sve nacine pokusava da ocrni sadasnju vlast.

   Goran Svilanovic je definitivno covek od koga se najvise ocekuje. Najumereniji je od svih svojih kolega, i kazu da je covek od reci i ideja. Ne insistira da se pojavljuje na sastancima. Pokusava da se priblizi narodu sa reklamama koje se objavljuju u politickim novinama, kao i sa posterima koji se nalaze po bill-board-ima sirom Beograda.

 

NASTAVAK: Zasto jos uvek nema mitinga?